Dags att svinga sig i söka-jobb-djungeln igen!

Michaela Augustsson —  12 september, 2013
12 september, 2013

Tjabba tjena!

Dagen har gått i ett, långa många timmar på jobbet, sent till frisselissan (GULD att vara nyklippt och uppfräschad igen, min pingla Nina på Clipodrom i Karlstad kan allt hon TACK <3 ) Sen till gymmet och göra rätt för sig genom att riktigt leverera IGEN i Chinsräcket ! fasen vad skönt att det går åt rätt håll 🙂 Avslutades med roddintervaller 30/30 och löpintervaller 15/15..  KOmmentarer är överflödiga. BRA JOBBAT helt enkelt 🙂

MEN, mina dagar tar ju inte slut där, eller rättare sagt skall åtminstone inte ta slut där! När jag kommer hem måste jag nuförtiden också börja tänka på att söka jobb igen.
Mitt vikariat löper nu fram till årsskiftet (med möjlighet till förlängning kan jag tro) men/och jag vill ju vidare också som ni vet. Jag vill ju hemskt gärna till Götet. Men då måste man ju också börja söka lite jobb. och för att söka jobb gäller det att hitta var jobben finns till att börja med. 

Det är ju som sagt stor konkurrens bland sjukgymnastjobben men glädjande nog tycker jag ändå att det verkar som att vikten av vårt arbete blir tydligare och att fler tjänster öppnas upp. Det finns alltså en heldel jobb ute för oss på arbetsmarknaden ändå. Jag satt senast igår och kikade på Metrojobb.se som har en hel del jobbannonser samlade på ett ställe och som man kan få uppdateringar på dagligen när  det kommer något nytt, sådant är smidigt och samlar allt på ett ställe så man kan söka därifrån.
Det finns en heldel nu lokaliserat i bla Stockholm och sedan nedåt i landet har jag sett! Så det kan jag tipsa er om 😉 Dock Gbg är det lite torka på tycker jag .. Men jag håller ögon öppna och kommer ta till teleluren snarast också 😉

=)

Har ni tips och ideer, vet med er att det blir justeringar eller öppnas tjänster i dec/januari eller i vår så hojta till så kommer jag som ett skott ;=)

Men NU ska jag kolla lite till, sen är det dags för sängen! Imorgon äntligen Fredag (gör inte ens nått att det är fredag den 13:e 😉 ) Och helgen är på ingång.. Med Besked, skönt !

Sov sött Och låt oss ha en riktigt lyckosam och trevlig fredag den 13:e imorrn 🙂 NAtti’*

Yours truly working-class-HERO physiotherapist 😉

// M

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+