MM Sports Helg och massa skojj!! =)

Michaela Augustsson —  31 maj, 2011
31 maj, 2011

Goderafton både herre och fru!!
Här är jag igen, uppstådd från de döda ( lovar att de känns så) Haft den absolut stressigaste veckan evver bakom mig och en cool helg i GBG men det tar också på krafterna och sen direkt kastas in i en ny vecka (och nya transportsträckor då jag åkte hem till Karlstad direkt dagen efter GbG) med fältstudier och tentaplugg!! Jises.. undra om man nånsin egentligen kommer att känna att man har tid, känns som det alltid lyckas fyllas oavsett :D, men va tusan, det är ju ändå nästan alltid saker jag tycker är kul ändå, även om det ibland kan bli för mycket av det goda såklart;)

Men helgen i GBG då? Jo visst vet ni, superduper kul och vilka mysiga underbara människor jag fick chansen att träffa!! Hela MM Sport gänget är ju ursköna och ”goa gubbar” allihopa (göteborgare eller inte 😉 ) Sen träffade jag och minglade runt med massa träningsintresserade och uttövande människor under hela lördagen och stämningen var på topp!!!
Vi åkte ju ner redan på Fredagen och kollade in butiken, Stoor och med allt du kan tänka dig i kosttillskott och träningsväg!! Alla återförsäljare och sitt eget grymma märke Body Science som jag använder mig av nu!!

Vill även nämna att jag nu kommer att ingå i MM Sports Team och tävla för  MM Sports, Body Science framöver! Ser fram emot samarbetet och är säker på att det kommer att bli tipptopp!!

Skit snyggt var det helt enkelt! det har de lyckats bra med!
Senare på kvällen blev Jag och Joachim bjudna på mat ( nyttig varmrätt kyckling och sallad och lite onyttigare efterrätt Daim och Toblerone tårta, nomnom nom…. 😉 ) hos Evelina och Niklas från Talangjakten 2009 vilket var superduper gott! Tack för det.
Här kommer lite bilder från helgen.

Jag och Niklas Wimnell i butiken

Var ju tvungen att ta ett kort där det ser ut som jag oxå var med och körde några chins..( vilket är rena rama ljuget , haha ) Eftersom de andra var så grymma i det vågade jag inte ställa upp( får jobba lite på det;) )

"Ända mot ända kan ingenting hända".. =)

Snygga Carina var där och minglade runt också som den fitnessbrulla hon är 😉

Så tack och bock för en grym dag alla ni som var där och besökte, ni som jobbade, ni som bara var där och minglade runt och sen ett stort TACK till Olle och Lelle som fixat allt så bra och fint och som bjöd på en superduper middag på kvällen!!!

Efter stänging av butiken drog MM gänget iväg och tränade lite, det var galet skönt! Och eftersom det blev lite oplanerat och dagen på sådana här jippon oftast resulteras i bristfälligt kostintag (typ proteinbars och proteinshakes till magen kraschar, haha) så hade man väll inte direkt tunga knäböj i åtanke!! Men gissa vem som älskar att göra precis det som man inte förväntar sig??? JO JAG!! JAG SÅKLART!! Drar in på Exhale gym och kör ett mustigt jäkla benpass med 110 kg i böjjen efter 6 månader utan knäböj, hahah ganska okej ändå!! ( Tror att Jockes coaching och  Jacked XX hade en ganska stor inblandning i att jag genomförde ett galet benpass.. helt galen effekt av detta preworkout alltså, ni intar det på egen risk att förvandlas till hulken)
Medans de andra discotränade ( haha.. skämt skämt ) så fortsatte jag mitt benpass med Splitböj på bänk och Splithopp och avslutade med Yanda situps och Ryska Twist! var härligt slut sen!!

Vid upptrappningen i böjjen!

Splitböj på bänkar! Kommer längre ner och det suger mer i rompan kan jag säga 😉

Yanda sit-ups med viktplatta!! Tänka på att klämma till med hälarna mot bollen och koppla in hamstrings för att koppla ur höftböjarna Ilopsoas! Då tar det mer ren magmuskulatur i sit-upsen 😉

Bröderna krabba var med och disco-curlade lite oxå ;).. hehe….

Tack till Exhale Gym för att jag fick köra skiten ur mina ben!!!! <3

Nej nu får det minsann vara sängdags. Ska vara med en sjukgymnast under patientbesök imorgon igen så det ska bli intressant!! Alltid kul att få komma ut och praktisera sin utbildning emellanåt!
Så najtiinajt all my friends*
// M

 

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+