Ingen ro ingen rast… men man får väll inte klaga!

Michaela Augustsson —  26 maj, 2011
26 maj, 2011

Hej Sweeejs!!
Ytterligare en vecka nästan avverkad redan!! Jises, hinner ju inte mer än skriva hej i början av veckan så är den slut sen! My goood…Och den här veckan har verkligen varit helt stört mycket att göra! Avslutade dagen igår med att kaskad blöda näsblod efter att jag hade stängt gymmet, så det talar nog för sig själv tror jag 😀
Asch da, är nog inte så farligt som man kan tro!! Men jag har haft rapport -inlämning i skolan, redovisningar och föreläsningar och sedan varit tvungen att hoppa in och jobba extrapass på gymmet och sen kommit hem runt 22.30 och varit totaldöd! För att inte tala om kosthållningen under dessa dagar, typ obefintlig ! Men va tusan, är man dålig planerare ( eller lat, är definitionsfråga 😉 ) så får man skylla sig själv! Träningen har jag lyckats klämma in iaf bortimellanåt!!

Träningen har jag ju kört ganska sporadiskt sen tävlingen i April, kört lite som jag velat helt enkelt. Nu börjar jag dock tröttna på det och ska efter helgen försöka strukturera upp ett nytt program efter mina egna mål nu inför resten av detta året. Detsamma gäller kosten! Måste titta över den nogrannare nu alltså, tror jag får i mig lite för lite mat tro det eller ej. men jag håller ett högt proteinintag så jag hoppas inte jag förlorat så mycket muskelmassa iaf. Men formen hålls någorlunda stabil och jag känner mig ganska tillfreds, dick vill jag ju slipa lite på ”bikiniformen” tills det är dags… Kan ju vara kul att det åtminstone syns att man faktiskt har tävlat detta året, hahah….
Påtal om det !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! USCH… Nya BODY-tidningen finns ju ute nu, och de har bilder från tävlingen ” Battle of Scandinavia” som jag var med och tävlade på… Där kan man säga att det verkligen syns att min tömning blev total fiasko… Fy tusan… ser ut som en säl jämfört med de fina trimmade GRYMMA tjejerna!! KUL? NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ….. mådde typ dåligt efter att sett tidningen och blev assur… Men så är det ju och jag vet att det inte är nått att göra åt nu men… Jag känner fortfarande inte rättvisa för hur bra form jag kan vara i!! Men ta mig tusan om det inte ska bli tredje gången gillt nästa gång jag går upp!! För då jäääklar….!!!
Och annars kanske jag bara helt enkelt har bästa formen framför gym spegeln när jag discotränar, det kanske är då JAG är som bäst 😉 hehehe….

Body Tidningen har en given plats i cykelkorgen när jag beger mig ut på äventyr !!! 😉

Påtal om disco träning så har jag ju inte kört någon sådan !! 😉 men däremot grymma cirklar och sköna styrkepass i veckan! Känns bra och jag är stark i övningarna! Kör fortfarande ganska hög reps då jag kör super-set och mycket cirkel fortfarande! Framöver kommer jag gå tillbaka till att köra uppbyggnads schema med Bas övningar och 2 cirklar i veckan att variera med! Tro jag kommer bli en perfa blandning!

Nu har jag en förfrågan och hoppas kunna inbringa lite goa svar från er ( om det nu är nån som läser, haha.. ) Jag måste ladda hem ny träningsmusik verkligen!! JISES vad jag har lyssnat sönder vareviga låt på hela itunes-biblioteket typ !! nu senast fick t o m nygamla ”Rammstein” köra på i högtalarna!
Utan att jag förstår ett enda tyskt ord så sjunger jag högt med ska ni veta! den som det sjungs mest med är ju föga förvånande ”Du Hast”.. hahaha… med den refrängen så kan t o m jag vråla med!
.. herrreeegud.. stackare som ser mig dansa runt och skråla på gymmet samtidigt som svetten yr!!
Så som sagt, tips mottages gärna! Jag gillar all sorts musik, men under träning gärna lite hårdare och fartfylld musik. Just nu spelas In Flames, Bullet for my valentine, Dead by April, Linkin Park etc.

Men hoppsan hejsan vad timman var mycket såg jag nu! Och jag är ju knappt halvfärdig med vad jag ska göra för kvällen.. Har bland annat hunnit städa min ungkarlslya efter en vecka som denna, slängt i 3 maskiner med tvätt ( som jag måste vara vaken för att fixa förövrigt ) och nu måste jag ju packa inför helgen…
Imorgon åker jag ju nämligen till Götet!!! Jag och Mr Bartoll drar iväg för att vara med på  MM Sports 2 års jubileum på Lördagen! kom dit vettja, kommer vara mycket härliga profiler där och många grymma erbjudande!! Det vill man inte missa.

www.mmsports.se.jpg

Det är deras produkter jag använder mig av för tillfället och som jag kommer använda mycket framöver ( mer om det efter helgen 😉 ) och såhär såg det ut när Jocke ringde en dag för att såklart be om bärhjälp när han hade fått en ”liten” leverans från MM Sports Body Science (klart han ringer till starkaste brullan i stan)

" Vem är störst och starkast i skogen…. Jo Bo… Bo Ko… "

Jag fick dock ganska bra ”betalt” för hjälpen!! 😉 TACK*

Som ett barn på julafton!!! Och Jisses vilka goda Bars… Bästa hittillls banan/choklad!! To die for!

Nej tjosan hejsan,  nu blev jag jätte trött och tåget rullar med eller utan mig redan kl 08.10 imorgon (hoppas ju på att jag sitter med ;)) Så det är väll bäst att börja packa och göra iordning allt så jag kan få sova några timmar sen! Känns ganska behövligt för att ens vara mänska efter denna galna vecka! Sedan på Söndag hinner jag bara landa i V-ås för att på måndag dra vidare till Karlstad och vara där under veckan! Fullt sjå, hej och hå.. men kul är det!!! 😉 Nästan alltid!!
Så nu blir det sängen… hoppas ni alla haft en bra vecka och att ni får en bra helg så lovar jag att berätta om allt kul när jag kommer hem efter helgen…..
XoXo

//M

Kvälla -mat ( Kvarg, Päronsplit Proteinpulver "Bodyscience", Päronbitar, och kanel) Fantastiskt gott =)

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+