Maskeradfest, Celciushysteri och Svettig träning!!

Michaela Augustsson —  22 maj, 2011
22 maj, 2011

Hej på er!

Helgen förbi i ett nafs och jag har inte ens hunnit uppdatera veckan! det går undan hörrni 😉
Veckan förflöt bra iaf och helgen ännu bättre!!
Fredagskvällen var supermysig och bara för mig!! Lugnt och skönt och jag sysslade med mitt terapiarbete STÄDNING!! Ta mig tusan om man inte skulle kunna tro att jag bor i en ungkarlslya ibland! usch och fy, det tar mig 2 dagar så ser det ut som ett bombnedslag, förstår verkligen inte vad jag gör! Jag släpper allt där jag står och tänker jag tar det sen, eftersom man bara kommer hem och vänder allt som oftast på vardagarna! Jaja, TUR säger jag att jag bor ensam och själv kan bestämma när jag ska släppa in folk och inte 😉 hehe…  Jobbade på Lördagen och sen på eftermiddan blev det spontant och bara apropå MASKERADFEST!! En god vän till mig fyllde 30 och hade tillsammans med några andra festen….
haha… jag var inte ett dugg förbered och det fick bli som det blev tänkte jag och försökte för mitt liv komma på något enkelt att klä ut sig till ! Sagt och gjort och efter en och annan fjäder blev det en halvtaskig imitation av en indian 😉

Jag och "Laserturken".. haha så galet bra utklädnad!! Skrattade så jag kiknade.. =) ( lägg märke till saxen, " Jag ska klippa hans tung" 😀

För er som inte vet vem ”laserturken” är kolla här … haha… lika eller hur!
Det var trevligt och det bjöds på turisk matbuffe… Jises vad gott det var! Ni vet ju att jag är inte den som är den och går ju gärna fler än en gång och hämtar mat;) Efter maten var det några tjejer som satt jämte mig som sa ”Imponerad över din aptit” ! hahaha.. Varpå jag säger ” Det är sunt med en stor aptit, det visar på att man är frisk och hälsosam” haha.. jahaja, det är så alltså!! Snygg! Har aldrig varit den som petar i maten och får det alltid kommenterat, men det gör inget! Formen talar väll för att det funkar änsålänge ändå;) ( Säger jag samtidigt som jag äter ytterligare en bit Marabou choklaaakake daim OCH digestive , japp ni hörde rätt, jag köpte 2 idag. Mitt söndagsmys;) haha…)

För att förtjäna dessa har jag faktiskt kört ett ordentligt bra pass idag! Var ute på powerwalk efter lite BCAA och vassleisolat imorse runt om i vackra Västerås och solen stod högt redan vid 9.30 och det var varmt och skönt och jag fick tillomed lite bränna;) Najs!

Titta vad vacker det är!! Sagolikt mitt i innerstaden av Västerås…

Efter ca 1 timma gick jag in på gymmet och körde Cirkelpasset med kettlebell sving och upphopp med chins ( se träningsupplägg ) svetten bara sprutade alltså, Jisses!! Så jäkla skönt att bara köra skiten ur sig på en söndagsförmiddag!

 

Kettlebell sving ( grymt effektiv för rumpa, baksida men tar även mycket mage för stabiliteten )

chinsen med upphopp!! GÖTT KÖTT på ryggen ;())

( Bilder från April )

Sen gick jag  hemåt ( lite omvägar hit och dit som vanligt ) 45 min och snabbt hem för en riktig snabbdusch då jag skulle möta en vän för lunch ( eller mitt fall frukost/lunch ) eftersom jag tränat så ville jag ha i mig lite BCAA innan jag skulle ner till staden, då jag var stressad så tog jag en stor sked BCAA rätt in i munnen ( då BCAA i pulverform inte gärna löser sig i vätska snabbt ) och tänkte skölja ner med lite Celcius! jajjemen, bra tänkt där! Tro ni inte på tusan att jag får pulver i fel strupe och jordens hostattack… Kändes som att få en dammråtta i luftstrupen BCAA yrde överallt! !!! Som jag sen tänkte som vanligt ”jaja vi tar det sen” och tog en ny dos i ett nytt försök och sen så satt jag på cykeln ner till stan igen med aminosyror som flödade i mina ådror 😉
Det blev sen en goddi sallad på Cornetto!!! Sen strosade lite på staden. 15.00 var  det dags för jobb på gymmet och nu sitter jag efter en cykeltur hem här med mina chokladkakor ;O) heheh…
Jag har mer och mer börjat fundera över mitt missbruk till Celcius som jag verkar dra fler och fler med i fördärvet!! Haha.. gymmet säljer slut på mina favoriter Lemon/Lime och gymmedlemmarna skriker efter fler och mina vänner börjar bli inbitna nu också, haha… Här spexar jag till det efter ett träningspass i Fredags ute på världens bästa Gym Ironsport Hälla när jag och Jocke hade kört ett pass satt vi i solen och njöt av varsin Celcius som jag så framförhållningsvist hade tagit med ( GIVET )

Fjanten hög på Celcius 😉

Tokerier till vardags 😉

 

Förövrigt så har jag nu äntligen fått beställa mina inlines och löpskor m.m som snart kommer anlända till Sverige!! SOM JAG LÄNGTAR!! Mina benhinnor har efter lite vila också återhämtat sig så snart blir det löpträning igen med mina nya grymma shooes!

Asics är överlägsna när det gäller löpskor!!

Och om jag ska rulla på med mina Inlines… KUL….. vill nu vill nu vill nu….

 

Nej nu ska jag fortsätta med mitt Söndagsmys och min fulla uppmärksamhet mot mina Chokladkakor!! Mohahaha….
Ha nu en mysig kväll och imorgon är det dags för en ny vecka igen!! Nya möjligheter och nya träningspass!! Yes Yes Yes!!

K & P

// M

 

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+