Vilken härlig dag!!

Michaela Augustsson —  6 maj, 2011
6 maj, 2011

Underbar Fredag med bara massa roliga saker!!
Började med långpromenad i ca 1 timma runt om i Västerås innerstad innan det bar av ner till hamnen för lunch med Petra och Joachim, Carina Isaksson halkade in också och vi satt där med våra sallader och snackade  mest strunt! Var trevligt att få till en träff, är ju inte alltid alla kan ses samtidigt så det var mys då det var längesen! Dessa personer är alltid lika inspirerande, både till träning och livet i helhet! Blir alltid glad och motiverad =)

Petra och Carina på lunchmys!

Jag och Jocke gillade också lunchen på "Kajjen" =)

Sedan njöt jag av att bara vara ledig och det härliga friska vädret och mötte upp med Martin för ytterligare en härlig promenad nere i inre hamn! Är så härligt att gå vid vattnet och bara insupa all underbar luft!
Vi gick runt bland båtarna och jag hittade en fin båt med ett fint namn och tänkte att jag ville ha ett fint kort på Martin åxå, hehehe…. Därefter inflikade Martin att vi borde gå på cardiopromenader oftare, wonder why ;=)

Hihi.. lilla dunderklumpen!! =)

Så nu är jag nyss hemkommer från gymmet där jag körde det absolut svettigaste passet evver, det bokstavligt talat dröp av mig och jag var glansig och blöt från top till tå och såg ut att ha tagit en dusch!!! trillade t o m av pilatesbollen när jag körde plankan då jag var så svettig, haha… Nice… körde givetvis de galna dynamiska cirklarna ( se under mina träningsprogram ) och vilket jäkla pass det blev.. sköööönt!! Så nu ska jag åka iväg till Jocke för att spendera kvällen med att kolla över alla Talangjaktsökande för i år 2011 !! Intressant, gallring kommer att ske under Söndagen! Spännande för er som sökt va… mohahaha… I will know!! 😉 Kommer ta en och annan Celcius om jag känner mig och Jocke rätt samt diskutera lite om de framtida projekt som är på gång;);) Det ni….. Will tell you soon…..

Men ha en fin fin kväll hörrni så ska jag detsamma!!

Hej svejs!

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+