GOD Morgon!

Michaela Augustsson —  6 maj, 2011
6 maj, 2011

Bästa tiden på dagen,  Morgonen!!  Tyst, fridfullt och solen letar sig fram (förhoppningsvis) mellan träden och mörkret utanför!!
Japp, jag är morgonmänniska, även om det kanske tar mig ca 10, 15 min att överhuvudtaget vakna till och bli människa;) Det  är någon sorts egen tid på morgonen, det är bara jag, ingen annan, inget plugg, ingen träning ( jag tillhör inte kategorin som går upp 4.30 och går morgonpromenad och kör 1:a gympasset, utan morgon för mig är kl 7-00,8-00;) ) Bara jag och tv 4 soffan och äggfrulle! LOVE IT!

Såådär, lite halvfilosofisk på en fredagsmorgon. Just idag är det så skönt också eftersom jag inte har någonting jag behöver göra!! Jag är klar med en kurs och börjar med en annan inte förrens på Tisd. =) Wihoo…
Så igår hade jag praktisk examination, har nog aldrig varit så nervös över att bli examinerad ( konstigt för det brukar inte vara likt mig ) men det var vår första praktiska och allt ska ju stämma och kommas ihåg och göras rätt etc. Men det gick över förvaäntan bra och på eftermiddagen firades detta av mig och några klasskamrater med FIKA! Det var helt ärligt den största CHOKLAD-BOLL jag någonsin ätit, kolla kortet och sätt kakan i skala alltså 😀

Min är givetvis den största till vänster 😉

Sedan bar det hem till en klasskamrat där vi satt och snackade gojja om kursen utbildningen och allt annat från himmel och gjord. Diskussioner gällande palestiner och Israeler, religion och Romer var också intressanta diskussioner som kom uoo 😉 Lite senare på kvällen diskuterades Disney låtar och barnprogram… så man kan säga att det var en kväll som innehöll det mesta 😀 haha… Det var trevligt och jag Tackar Alexander för gästfriheten och de vackra sånger och pianostycken som framfördes! Sånt gillar jag, jättemysigt! och vi hade ju åtminstone 2 st musikbegåvade där ( och sen vi andra skröönande,skrålande, mumlande 😉 ).
Sedan gavs det iväg ut mot mer chill out och vi hamnade på ”Cirkus”  här i stan och shajkade våra rumpor till Reaggae(?) kanske inte helt min musikgenre, men ändå ganska soft!;)
Japp det mina vänner var kvällen i korthet!

Eftersom jag varit galet trött under de senaste 10 dagarna så har jag också varit lite omotiverad till att komma iväg och träna. Inte att träna men bara att komma iväg, få upp arslet och säga till sig själv att det är bättre att dra till gymmet än att ligga i den gosiga sängen trots att det bränner under ögonlocken och kroppen känns som betong! Efter att ha somnat om endel gånger och jobbat aktivt med beslutbalansen ( väga fördelar mot nackdelar;) ) så vinner jag allt som oftast över mitt psyke och blir  då sur på mig själv som överhuvudtaget övervägt att stanna hemma så jag bestraffar det genom att tex löpa den långa vägen till gymmet, eller med extra hög fart!! haha…  Och så fort man bestämt sig, skruvat av locket på Pre Workouten och dånar Rammstein,Inflames eller Bullet for my Valentines eller annan ”ordentligt” musik i hörlurarna 😉 Då är det bara att köra, taggad inför passet igen.

Såhär spexad blir jag efter lite Preworkout och Celcius och jag är redo att ta mig an världen efter att ha blivit människa igen!!:)

Och jag spexar…..

Och spexar.. 😉 Smartshaken är såklart alltid med åxå, haha… går ingenstans utan någon av mina bästa vänner smartshaksen!! Så de tackar jag för såklart =)

Löpturerna är jag fortfarande imponerad över vad lättsamt de kan gå trots att jag känner mig som en heffaklump många dagar , jag fullkomligt flyger fram och jag känner mig nästan graciös (vilket i praktiken är totalt omöjligt, trots alla rörelseövningar och dylikt ) och det går i ett jäkla tempo och POFF så är jag framme vid gymmet 😉 Och där kör jag också grymma pass. När jag väl är där är tröttheten som bortblåst!

Det gäller att vinna över psyket, när jag gjort det så ställer kroppen upp till 100%. Som en maskin!!

 

! Bara träna hur mycket, hur länge och vad jag vill, hur jag vill ,som jag vill!! Jag är ett med gymmet och det är det enda stället där jag verkligen känner mig totalt hemma!! Som mest bekväm och som ger mig ro i kroppen och fungerar som min fristad!
Så jag och gymmet ses även ikväll då igår var en välförtjänt vilodag!
Sen får  jag passa på att tipsa om ÖPPET HUS IRONSPORT på Hälla på Lördag! Kommer vara jättemycket roliga program, tävlingar många intressanta personer och ALLA är välkomna att komma och ta sig en titt!! Det är så värt att packa träningsbagen och ta sig ett pass på Västerås i särklass bästa gym!  Jag kommer också att vara där och köra mitt pass efter kl 12.00. Så vi kanske ses där? =)

Nepp nu är det jag som ska ut och ta mig en promenix genom den vackra staden tills det är dags att luncha kl 11.30! Dp ska jag äntligen få träffa Petra Törnros igen! var ett bra tag sen sist och vi har lite up dates to do 🙂 Så vi ska ta en lunch på `kajjens`tillsammans med Joachim Bartoll åxå! Mysigt!

Sedan skall inflikas att mina bästa vän Nathali har nu i förgår blivit stolt mamma till lilla STELLA 3735g och några äpplen hög ….. naaaaaaaaaawwwww ( tårarna föll faktiskt trots att jag fick reda på det på sms då min vän bor långt bort ) Värsta mamman och värsta bäbyn och värsta solsidan familjen !!! *hulk hulk* allt blir så vackert när det kommer så nära, ens bästa vänner samlar de största av vuxenpoängen liksom!! STOR PUSS på er finaste lilla familjen! Jag kommer snart och hälsar på!!

lille beeeeeebis 😉 Jag är bebistokig! Men än sålänge räcker det med att "låna" bebisar runt om, haha…

 

Ha alla en underbar Fredag med mycket Fredagsmys ( och ni vet ju att mitt Fredagsmys brukar innehålla en stor del gymträning, hoppas erat gör det med, för det är ett grymt sätt att starta sin helg på 😉 )

Pussar och Kramar

Michaela Augustsson

Posts Facebook Google+