Dags att bestämma sig!

18 januari, 2013
18 januari, 2013

Verkligen hög tid för att bestämma mig gällande årets tävlingssatsningar och jag trodde att jag hade gjort det.

Full fart på jobbet! I alla fall mentalt och inne på gymmet är det knökfullt vissa tider. Jag vill dock ha fler kunder, så vet ni någon eller kanske rent av funderar på att börja träna med PT, sluta fundera och kom hit, anlita mig. Är ni tveksamma kring vad jag är bäst på så  maila och berätta om dina mål och ambitioner så hjälper jag dig att hitta vägen dit.

Klasserna går lysande just nu och jag får mycket beröm. Helt fantastisk känsla efter varje klass, även om jag på första cykelklassen efter nyårsförkylningen fick hålla i mig en lång stund för att jag tagit ut mig lite för hårt. 😀 Jag har fasta klasser i Cykel, CrossTraining och ABSolution(ny klass) samt vickar på en hel del klasser till exempel Core och snart Body Combat. Det är lätt att hitta mig genom att söka på mitt namn i bokningssystemet.

Lite mer privat nu då, hur går det egentligen? Jo, tack bra. Ska inte klaga. Ny platschef på jobbet som gett omedelbar inspiration till att satsa högt. En skön liten spark i rumpan. ”Nästa punkt, föreläsningar. Linda, när kör du?” Jag, inombords: Va!? Jag, utåt: 3 februari!

Jag trodde som sagt att jag hade bestämt mig när det gäller tävlingarna, nämligen att inte köra AF på BMR Open i april utan ta det lite ”lugnt” nu i vår och inte behöva fokusera stenhårt på kosten  för att sedan komma till SM i bättre form än någonsin och kriga om en riktigt bra placering. Just nu sitter jag och velar lite igen och jag tror ni kan gissa varför och jag blev jättestolt när jag läste det.

Det höga kolhydratintaget(dock ännu inget godis i år) talar för att jag är stark på morgondagens serietävling i Styrkelyft och Bänkpress, så jag får helt enkelt sätta mig och räkna lite imorgon kväll, då -11 veckor till BMR.

Trevlig helg!

Linda Samuelsson

Posts Google+

test