Helgens bravader och formbilder.

14 oktober, 2012
14 oktober, 2012

Jag har egentligen inte varit någonstans och det är verkligen inte brist på ämnen att skriva om men tiden går fort(när man har roligt) och det finns just nu lite för många ”kanske”. Det handlar bland annat om mitt betalda arbete där jag väntar besked om jag kommer att byta arbetsplats för en annan tjänst. Det skulle innebära en ny epok av mitt liv och en hel del förändringar så därför vill jag inte berätta innan jag vet själv vad som kommer att hända. Det handlar även om vilka tävlingar jag ska välja att delta på, eftersom man ju inte kan göra allt tyvärr. Jag låter ödet bestämma lite här och sammanträffandena har avlöst varandra i ett par veckor nu så åter igen handlar det mycket om ifall jag vågar eller inte. Återkommer om detta när det närmar sig men nästa tävling blir i alla fall DM i Bänkpress på Sundbybergs TK nu på lördag(20/10).

Helgen har varit riktigt trevlig och den både inleddes och avslutades med träning på Sats i Kista. Fredagspasset handlade mycket om bröstträning, triceps och lite midja och mage och söndag kväll blev det ett ordentligt benpass och lite ryggträning. Nästa månad, lördagen den 17/10, invigs nya Sats i Kista Galleria och jag tänker definitivt ägna en timme eller två där den dagen.

Formbilder. Bara 11 dagars mellanrum och kass posering men för nöjes skull då.
121003 respektive 121014

 

Det var min första helg(lör-sön) som varit helt oplanerad sedan Påsk så på lördagen tog jag helt träningsledigt(eller ja, 35min cykel på morgonen) och bara hade mysigt med någon jag börjat tycka om nyligen.

En sen men jättegod frukost fick det bli på Söder och ett avbrott i min periodiska fasta. Promenad längs Söder Mälarstrand(en mössa och det hade varit perfekt) till Fotografiska. Utställningar som gav helt olika intryck och känslor, både intetsägande och nedslående. Resten av eftermiddagen ägnades åt mys, mat och vila.

Lördagens ekonomiska investering. Ramen dyrare än bilden men den passar bra på min vägg tycker jag.

Nu laddas det för kommande vecka.
Kramar.

Linda Samuelsson

Posts Google+

test