På banan igen.

21 mars, 2012
21 mars, 2012

Nu känns det som att jag är helt på banan igen. Fri från sjukdom(förutom lite allergi, redan!!) och det känns allmänt bra.

Träningen och jobbet har flutit samman en hel del sedan SM men idag kändes det som att det blev lite mer kvalitet i lyftningen. 2 timmar på STK är ju i och för sig alltid trevligt och jag tog en bild på träningskompisen Tanos tightsform men tydligen vill inte min mobil spara bilder sedan badkarsinsidenten förra veckan. Tydligen hade jag en godkänd klädsel jag också. Typiskt! Dags att skaffa I-phone ändå kanske(?).

Dagens pass var inte stentufft men jag körde:

Knäböj: 4×4@80kg

Stoppböj: 4×8@60kg

Bänkpress: 4×4@70, 1×35@40kg.

Nu ska jag strukturera upp träningen ordentligt så att det funkar med jobb(och kanske lite fritid), då jag nu har ganska bra koll på hur arbetssituationen kommer att se ut de närmaste veckorna.

 

Jag har denna veckan lagt om mina cykelklasser och därmed lite ny musik! Tycker det funkar bra, men jag tror att jag har kommit på varför ett par av de yngre tjejerna på dagens klass log lite extra. Det var under den här låten och jag lyssnade lite extra på texten ikväll. Ooops!

 

Dom kan även ha tyckt att det var lite tufft, för direkt efter kommer den här. Fullt ös alltså. 🙂

Linda Samuelsson

Posts Google+

test