Vilodag och sjukdag är tyvärr inte samma sak.

16 mars, 2012
16 mars, 2012

Hade planerat att ha en vilodag, dvs inte träna, igår efter att ha tränat varje dag i över två veckor. Tyvärr hann jag inte ens påbörja min vilodag utan vaknade sjuk, med en ordentlig förkylning och feberkänningar. Det var tydligt att kroppen jobbat hårt under natten eftersom jag vägde 1kg mindre än beräknat och enormt törstig.

Så vad gör jag då när jag är sjuk? Jo, så lite som möjligt, vilket är enormt enerverande. Inte så svårt igår för då var jag däckad nästan hela dagen, men idag och imorgon kommer det bli ”problem”. Vill ju helst vara på gymmet och träna, gärna jobba, fixa i lägenheten, allt som jag inte borde om jag ska bli frisk.

För att inte deppa över allt jag inte kan göra brukar jag planera. Jobbschema, klassupplägg, träning, tävlingar, semester. Livet. Realistiskt, önskvärt, drömmande.

 

Eftersom jag har svårt att äta när jag är sjuk sitter jag just nu och snaskar på ett par favoriter;

Celsiusfavoriterna är Cola(lite märkligt nog) och Citron/Lime.

 

Förhoppningsvis piggnar jag till lite för just nu känner jag mig ganska hängig.

 

En film kanske? Har laddat DVD:n redan men inte kommit till skott. Hade gärna haft sällskap(annat än katten), men mår egentligen inte dåligt över att vara själv utan för att jag måste sitta stilla.

Linda Samuelsson

Posts Google+

test