Jacked Power

19 april, 2013
19 april, 2013

Äntligen fredag och fredagsmyset är i full gång, den har man hört ett par gånger nu.
Spolar tillbaka tills igår och börjar detta inlägg där.

Frukost på sängen och sedan iväg till gymmet. Jag och Josefine kickade igång med bröst och mage, ordentligt med tryck i bröstet och magen när vi var klara.
Efteråt gick vi till Le pain francies där vi käkade lunch och drack mängder av kaffe. Ni kanske undrar hur jag hinner med att bara slappa? Nu arbetar jag ju i Norge på en plattform som ni redan vet så när jag är hemma så är jag ledig, bortsett från timmarna med mina PT klienter.

Jag och Tim pratade i vintras om att vi skulle börja med muay thai och köra det någon dag i veckan för det är ju grym träning och ett mycket bra komplement till min satsning i athletic fitness. Igår kväll var det äntligen dags för första passet vi kör på Göteborgs Muay Thai, torsdagar är tydligen vigda åt fyspass så det var 110 från början till slut. Kan säga att hoppa hopprep är något jag skall träna på extra mycket för jag är verkligen så kass på det, skrattade tom åt mig själv under uppvärmningen tror jag kom upp till 33 hopp som mest.
Resten av träningen var som sagt mycket fys, hade bättre flås än jag trodde. Kommer att köra muay thai 1 gång i veckan nu framöver när jag är hemma.

Nog om gårdagen nu tycker jag att det är läge att berätta lite om denna fredag. Vi somnade kl:04:35 (sista gången jag tittade på klockan). La oss redan vid 23 men kom över trötthetsgränsen efter en film så då var det omöjligt att somna om. Jag vaknade runt 11 tiden vilket gjorde att morgonpasset blev ett förmiddagspass i form av några längder crawl på Valhalla sedan var det ju nästan kväll. Så för att få in mitt styrkepass tog jag mig bort till Valhalla för ett riktigt bra ryggpass. Höjdpunkten var en snygg 3:a på 190kg i marklyft sedan hade jag ett bra flow genom hela passet och gick därifrån med massa endorfiner och ett brett leende.

Torsdag, bröst och mage:

5 set Bänkpress
5 set Snedbänk hantlar
5 set pull over
5 set Pecdeck
4 set Mage i maskin
4 set mage i cable

Muay Thai på kvällen

Fredag Rygg:

Crawl 1000m

7 set Marklyft
3 set Chins
3 set Smal rodd
3 set Hantel rodd
3 set Belly/back rygg rullningar





Nu är det dags att ta hand om mina fina flickvän ett par timmar. I morgon drar vi iväg på Åby. Vi hörs!
//Knasen

Mer om mig och mina tjänster hittar ni här!

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+