Fet mat och rygg!!

2 april, 2012
2 april, 2012

Sist när jag skulle öka på bredden på ryggen så var jag ju så smart att jag maxade 1min rodd som uppvärmning, vilket ledde till att det tänkta ryggpasset inte blev av utan fick nöja mig med det PB som blev 🙂 

Idag hade jag bestämt mig för att köra rygg igen utan att max rodden, testade dock 2min för första gången utan att ta ut mig det minsta men kom ändå 619meter vilket känns som en bra grund att jobba vidare på.

När det väl var tid för att dra igång själva ryggpasset så slöt Josefine upp och vi började med marklyft och vi avslutade med superset mage. Där emellan ett antal sköna övningar för att öka volymen, bredden och djupet på våra ryggar.

Detta var vad vi matade igenom:

Marklyft x5
Chins x4
Bred rodd x4
Smala latsdrag x4
Straight arm pulldown x4

Supertset mage:
Fällkniv i maskin och plankan x5

Annars idag har jag varit på ett ”möte” som genererar att jag nästan kommer att ha det helt lugnt runt om mig tills efter SM vilket känns bra även om det kommer var en hel del jobb med att kunna bibehålla det så att det kommer vara lugnt.

Måste passa på och nämna min feta goda mat jag slängde ihop ikväll,  Ugns bakad lax på clementin och äppelbädd dränkt med grädde lök, tomater och ost!

UNDERBART GOTT!!!

Må gott

//Knasen 


Christian Knasen Eikedal

Posts Google+