Jacked Fuel + Crossfit Holistic + muscle-ups = :-)

11 juni, 2013
11 juni, 2013

Idag blev det muscle-ups på Crossfit Holistic. Jag har inte kört dem på riktigt länge, eller knappt kört dem alls tidigare då jag har fått ont i min ena armbåge när jag testat och inte velat skada mig inför någon tävling.. Nu blev det nytestning av dem och jag körde dem strikta den här gången, inget kippande/gungande. Jag körde flera stycken ettor. Sedan testade jag några set med tvåor. I slutet blev det även ett set med en strikt trea.  Nästa gång är målet att klara fem strikta muscle-ups, ska försöka komma ihåg och filma då också!

Jag laddade med en Jacked fuel innan passet och fick energi som bara den.. Efter mitt eget pass höll jag även ett PT-pass utomhus för ett gäng ”män/gubbar”. Riktigt kul att plåga dem en timme/vecka.. 😉 De har köpt in lite alla möjliga redskap, medicinbollar/hopprep/trx/mattor/pinnar osv, bara min fantasi som kan sätta stopp för passen…skoj!

Om man vill beställa egna Jacked Fuel går det bra att göra det HÄR. Man kan även vara med i en Jacked Fuel-tävling och vinna en massa egna flaskor. Tävlingen pågår mellan 10juni-31augusti. Det är sammanlagt 200st Jacked fuel-flak som ska delas ut, 10 vinnare utses varje vecka. Kika in HÄR för mer info!!

Nu är det MAAAT som gäller! Trevlig kväll alla!! 🙂

Helena Forsén

Posts Google+