Träning, bakning o annat smått o gott.. ;)

11 april, 2013
11 april, 2013

Nu är snart den här Ljungby-trippen över, dags att åka norrut igen! Igår var jag i Växjö och blev intervjuad av en trevlig tjej från tidningen Hälsa & Fitness. Reportaget om mig kommer i nästnästa nummer. 🙂

När jag var i Växjö passade jag på att testa ett av deras gym. Nära till hands, faktiskt bara 20m från fiket där vi hade intervjun, hittade jag Hälsostudion. Där träffade jag en MM-kompis, Viktor! 🙂 Han berättade att han satsar på att göra sin tävlingsdebut på Luciapokalen.

Jag körde rygg, kändes bra med chinsen. Jag hade tänkt köra lite dips också, men de hade en sådan dålig dipsställning där så jag får spara det passet istället.

Idag har jag bakat lite till mamma, måste ju vara lite extra snäll när man är hemma.. 🙂 Jag bakade nyttiga protein-chokladbollar till henne att njuta av när hon kommer hem från jobbet! 😉

Ingredienser: Body Science Double Chocolate Almond Casein-protein, havregryn, kakao, en liten skvätt rapsolja, och en liten skvätt sukrin och vatten! Sedan rullade jag dem i kokos. Mycket enkelt och mycket gott!

Ett pass kvar att köra idag, blir bröst sen ikväll. Nu är det dags för mat! Hörs hej!! 🙂

Helena Forsén

Posts Google+