Några ”teasers”

6 september, 2012
6 september, 2012

Tjoho! Mår så bra idag! Fick just till ett jättebra ryggpass och massa fina kommentarer som gav positiv energi. Har nu köpt kort på AA Elite fitness vilket känns som ett bra beslut såhär månaderna innan tävling. Behöver få en extra push och lite stöttning nu. Humöret och orken har svängt ganska mycket och jag går från att känna mig på topp till absolut bottenläge och sen tillbaka igen. Berg och dalbana.

Det har varit mycket nu på sista tiden med nya jobbet, flytten, förberedelse och tankar inför tävling som tagit mycket energi. Men det mesta känns roligt och positivt. Än så länge trivs jag jättebra i Malmö och har toppenkollegor på jobbet så jag kan inte be om mer.

Formen känns ganska bra men inte någon tävlingsform ännu precis. Eftersom jag valt att göra denna resa på egen hand utan coach som har ”koll” på mig så känns det lite overkligt, nästan som att det är på låtsas. Det är bara jag och mig själv liksom! Men samtidigt tycker jag om friheten att slippa gå på ett bestämt tränings/kostschema utan kör mer på känsla och lust. Det kanske inte är det mest optimala men jag tycker att många tar detta på alldeles för stort allvar. Jag spyr lite på ordet ”optimalt” faktiskt! Tror att många gör tävling och diet till något alldeles för krångligt, snöar in sig på konstiga detaljer och glömmer bort att se till helheten. För mig är denna tävling en rolig utmaning och en extra morot för att utvecklas i min träning. Jag tror faktiskt ärligt på att man lyckas bäst om man klarar av ha en avslappnad attityd och lite självdistans. Jag tror på att ”våga förlora” för att kunna vinna.

Nu har jag äntligen fått lite foton från helgen och jag är så nöjd. Fotografen Per Hartvig är så himla duktig och ödmjuk person. Besök gärna hans hemsida: www.photobyper.com.

Här kommer några ”teasers”. Fotona är råmaterial, alltså obearbetade och ingen retusch.

Elinor Medhammar

Posts Google+