Pain VS Pleasure

5 juni, 2012
5 juni, 2012

Fredagens vila blev aktiv eftersom jag hann med ett IW pass nere på gymmet innan det var dags att lasta in väskorna i bilen och köra mot Göteborg! Tanken var sedan att tävla i REP POWER på lördagen och köra gemensam träning med gänget på söndagen innan hemfärden, men allt kan förändras..

Jag kände redan på fredagskvällen efter dryga fyra timmar i bil att bäckenet var stelt och inte alls samarbetsvilligt.. På lördagen var jag uppe tidigt med Jenny och Semiran för att gå en morgonpromenad. Vi började jogga lite istället och det hela slutade med en timmes jogg med spontana backintervaller längs vägen i terrängen. Jag var slut 🙂 Bäckenet kändes sådär, jag gick sista 200m tillbaka för att känna efter och hämta upp mig lite, konstaterade att det skulle nog kunna funka ändå. Jag kan erkänna att jag blev mycket lättad då Tim frågade om jag kunde vara med och döma tävlingen, det gav mig en ärlig chans att stå över att delta så jag sa klart JA. Och jag är idag mycket nöjd med det beslutet!!

Tävlingen var grym! Det var otroligt roligt att se alla som kämpade, och med en bra rygg skulle jag haft en riktigt bra chans själv- men man kan inte leva på ”om och men” 😉 De som däremot deltog gjorde det med bravur, och stort grattis till våran Robban som vann herrklassen. Erik kämpade på otroliga vikter, han borde fått ett fighting-pris tycker jag 🙂

Kvällen bjöd på gemensam middag med efterföljande utgång med teamet- galet roligt och många skratt!!

På söndagen var vissa lite trötta… 😉 Och vi andra redo för träning.. Planerna förändrades dock när vi blev varse att det skulle tas en massa bilder istället så vi fick snällt anpassa oss, och det var riktigt roligt! Roligast var det nog innan plåtningen startade då vi hade möjlighet att leka runt ordentligt i en rack som stod i butiken! Den hade minsann INGA begränsningar..

På eftermiddagen drog jag mig hemåt igen, ytterligare fyra timmar i bil och utan ett enda kvalitetspass på gymmet.. vilket resulterade i en smärta på måndagsmorgonen som tyvärr inte gick att skratta bort.. Blev dessutom inte bättre av att jag tänkte att jag skulle känna igenom Fitness 5 momenten på gymmet lite senare, för idag räckte ryggen långfinger en lång stund innan jag kom upp ur sängen.

Så med facit i hand; Jag mår bättre i bäcken och rygg när jag kör fullt ut utan vila, men den är ett måste för att resten av kroppen ska ha en rättvis chans att återhämta. Sen att jag oftast gör dumma saker såsom att prova bicepscurl på 45kg bara för att det är jävligt kul kan ibland vara en nackdel. Eller att jag provar en kettlebell sving med liiite för tung vikt, eller att jag har mycket roligare en hel helg med mina vänner trots att jag missar träning.

Pain VS Pleasure.. One cannot be without the other 😉

Desire

Posts Google+