Nässjö och datastrul

18 juli, 2011
18 juli, 2011

Hej,Hallå!

Tiden rullar på och likaså träningen, jag har börjat med kost-schemat, tyvärr har min dator gått sönder och uppdateringarna här blir lidande,hoppas få tillbaka den inom två veckor. En gång i månaden är jag ledig Torsdag till Söndag, detta utnyttjar jag genom att åka hem till det Småländska Höglandet och Nässjö för att hälsa på Familj och gamla vänner,denna helg var en sådan helg.

Att åka hem fungerar som att ladda batterierna för mig, som jag tidigare har skrivit står jag min familj mycket nära och det känns som Obelix har placerat sin största Bautasten i hjärtat när jag åker därifrån. Min syster Malin har samma gedigna träningsintresse som jag om inte ännu mer, henne pratar jag så ofta jag kan med om livet i allmänhet och träning i synnerhet. Hon fungerar som ett bollplank, är fruktansvärt osjälvisk i allt hon gör, hon är ett föredöme för mig och hon inspirerar mig att träna hårdare dom dagar det känns tufft och tungt.

Helgen har annars inneburit grillning med familjen, tv-spels turneringar med vänner, promenader med Underbara vovven Nero, massage och kämpatag i gymet.

Om träningen kan man säga att det märks från pass till pass att styrkan ökar, benen som prion innefattar blir bara starkare och starkare, dock känns min ländrygg ibland. Sättet jag tränar på är roligt och musklerna återhämtar sig snabbt. Kosten har styrts upp av ett schema nu och jag ligger aningen plus med kalorierna. Jag håller en hel del vätska men överskottet hjälper mig att träna hårdare och bygga lättare.

Jag måste för tillfället låna dator av mina ”sambos” men ska försöka få upp min kost på sidan inom kort.

Hade! //Christoffer

Christoffer Myrsäter

Posts Google+